Boxspring fabrikant

In 1927 is Avek gestart met de productie van bedden en spiraalbedbodems op maat. Maar in de laatste decennia heeft Avek zich steeds meer toegelegd op de productie van boxsprings, waardoor Avek meer en meer een boxspringfabriek is geworden. Boxsprings vormen tegenwoordig een zeer belangrijkste productcategorie, en wij bieden boxspringbedden aan in vele uitvoeringen en afmetingen.

Boxsprings, ook vaak hotelbedden genoemd, bestaan vaak uit 3 lagen. De basis wordt gevormd door een verende box, voorzien van Bonellveren of pocketveren. Daarbovenop ligt meestal een comfortabele pocketveringmatras, die wij in diverse samenstellingen kunnen produceren. En als laatste een soepel topmatras, voorzien van een kern van hoogwaardig schuim of latex.
De productie van de boxsprings is maatwerk, en dat maatwerk voeren wij met zorg en vakmanschap uit. Ons uitgangspunt is om in Friesland, in onze eigen bedden- en boxspringfabriek, te blijven produceren. Daarmee hebben wij namelijk volledige controle over het productieproces én over de kwaliteit van onze bedden en boxsprings. Tegelijkertijd zorgen we daarmee voor het behoud van lokale werkgelegenheid.
Wilt u meer weten over wat boxspringfabriek Avek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons. 

© 2021 Projectbedden - alle rechten voorbehouden